Zsanéros szúnyogháló (dupla)

Ez a zsanéros szúnyogháló típus az egyoldali zsanéros szúnyogháló duplázása. A másik leggyakrabban használt típus. Ennek a típusnak az elődjeit ismerhetik, azok még fából készült keretre feszített hálóval voltak ellátva. Zsanér biztosítja a szúnyogháló nyithatóságát.

A zsanéros szúnyoghálók ma már szinterezett alumínium profilokból készülnek, ez biztosítja merevségüket valamint ezért is olyan tartósak. A szinterezés miatt színtartósságuk hosszú életű, az alumínium alapanyag miatt pedig nem rozsdásodik.

Ebbe a típusba is két külön profilt építünk be, egyik a szúnyogháló közepe felé van, ezzel lehet mozgatni a szúnyoghálót, erre van szerelve a kilincs. Felméréskor itt is érdemes figyelni arra, hogy ennek a profilnak a magassága egyezzen a nyílászáró osztó magasságával, így mikor be van csukva az ajtó akkor sem látszik a szúnyogháló osztása. Másik hasznos dolog a “rugdosó” néven ismert alkatrész. Ezt a szúnyogháló aljánál építjük be a keretbe, ezzel megelőzve a gyakran tapasztalt problémát, mikoris a szúnyoghálót megközelítéskor megrúgja a használó és ezért a háló kiszakad. Apró figyelmesség de az élettartamot nagyon megnöveli.

Hasonló szúnyoghálók

hozzászólások

 1. András

  Tisztelt Hölgyem,

  Központi honlapunk árajánlat készítőjével ( http://www.arnyekolas.hu/online-arajanlat/szunyoghalo ) elküldtük Önnek az árajánlatot.

  András

 2. Molnár Andrea

  Egy 90×240-es ajtóra kellene egy nyíló, fehér színű szúnyoghálóajtó, erre szeretnék egy árajánlatot kérni!

 3. fehera

  Tisztelt Uram!

  Kérem, szíveskedjen bővebben megfogalmazni a kérdést. Miben lehetünk segítségére?

  Köszönöm

  admin

 4. Jámbor Péter

  150×210 teraszajtó dupla nyitás

Hozzászólás írása