Zsanéros szúnyogháló (szimpla)

A zsanéros szúnyogháló az egyik legismertebb, leggyakrabban használt típusok egyike. Ennek a típusnak az elődjeit ismerhetik, azok még fából készült keretre feszített hálóval voltak ellátva. Zsanér biztosítja a nyithatóságát.

A zsanéros szúnyoghálók ma már szinterezett alumínium profilokból állnak, ez biztosítja merevségüket valamint ezért is olyan tartósak. A szinterezés miatt a festésük tartós, az alumínium alapanyag miatt pedig nem rozsdásodik.

Ebbe a típusba is két külön profilt építünk be, egyik a szúnyogháló közepe felé van, ezt kell megfogni a mozgatáshoz, erre van szerelve a kilincs is. Felméréskor érdemes figyelni arra, hogy ennek a profilnak a magassága egyezzen a nyílászáróban is használt osztó magasságával, így mikor be van csukva az ajtó akkor sem látszik a szúnyogháló osztása. Másik hasznos dolog a „rugdosó” néven ismert alkatrész. Ezt a szúnyogháló aljánál építjük be a keretbe, ezzel megelőzve a gyakran tapasztalt problémát, mikoris a szúnyoghálót megközelítéskor megrúgja a használó és ezért a háló kiszakad. Apró figyelmesség de az élettartamot nagyon megnöveli.

4 thoughts on “Zsanéros szúnyogháló (szimpla)

 1. András says:

  Kedves Feladó,

  Kifejezetten alkatrészek forgalmazásával nem foglalkozunk, csupán saját vásárlóink részére értékesítünk alkatrészeket.

  Üdv

  Admin

 2. Groszman László says:

  Tisztelt hirdető.Azt szeretném megkérdezni,hogy Önöknél lehet-e vásárolni műanyag rugós zsanért és az mibe kerül.Köszönettel a feladó. Válaszukat szeretettel várom.

 3. Muhari Klára says:

  Jó napot!

  Szeretnék érdeklődni, hogy kapható e önöknél szúnyoghálós ajtóra rugós zsanér, ami önmagát húzza vissza?
  Ha igen, mennyibe kerül?

  A választ előre is köszönöm!
  Üdv.: Muhari Klára

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük