Zsanéros szúnyogháló (szimpla)

A zsanéros szúnyogháló az egyik legismertebb, leggyakrabban használt típusok egyike. Ennek a típusnak az elődjeit ismerhetik, azok még fából készült keretre feszített hálóval voltak ellátva. Zsanér biztosítja a nyithatóságát.

A zsanéros szúnyoghálók ma már szinterezett alumínium profilokból állnak, ez biztosítja merevségüket valamint ezért is olyan tartósak. A szinterezés miatt a festésük tartós, az alumínium alapanyag miatt pedig nem rozsdásodik.

Ebbe a típusba is két külön profilt építünk be, egyik a szúnyogháló közepe felé van, ezt kell megfogni a mozgatáshoz, erre van szerelve a kilincs is. Felméréskor érdemes figyelni arra, hogy ennek a profilnak a magassága egyezzen a nyílászáróban is használt osztó magasságával, így mikor be van csukva az ajtó akkor sem látszik a szúnyogháló osztása. Másik hasznos dolog a “rugdosó” néven ismert alkatrész. Ezt a szúnyogháló aljánál építjük be a keretbe, ezzel megelőzve a gyakran tapasztalt problémát, mikoris a szúnyoghálót megközelítéskor megrúgja a használó és ezért a háló kiszakad. Apró figyelmesség de az élettartamot nagyon megnöveli.

Hasonló szúnyoghálók

hozzászólások

 1. András

  Kedves Feladó,

  Kifejezetten alkatrészek forgalmazásával nem foglalkozunk, csupán saját vásárlóink részére értékesítünk alkatrészeket.

  Üdv

  Admin

 2. Groszman László

  Tisztelt hirdető.Azt szeretném megkérdezni,hogy Önöknél lehet-e vásárolni műanyag rugós zsanért és az mibe kerül.Köszönettel a feladó. Válaszukat szeretettel várom.

 3. fehera

  Tisztelt Muhari Klára,

  Rugós zsanért műanyag kivitelben forgalmazunk.

  Üdvözlettel

  admin

 4. Muhari Klára

  Jó napot!

  Szeretnék érdeklődni, hogy kapható e önöknél szúnyoghálós ajtóra rugós zsanér, ami önmagát húzza vissza?
  Ha igen, mennyibe kerül?

  A választ előre is köszönöm!
  Üdv.: Muhari Klára

Hozzászólás írása