Eltolható szúnyogháló ajtóra (dupla)

Ez a típus óriás tolóajtók elé jó megoldás, az ajtó mindkét oldalán szükséges fix rész, a szúnyoghálókat ezek elé lehet széttolni. Ennek a típusnak az alapja két fix keretes szúnyogháló, mely a felső vezetősínben tolható.

A szúnyogháló alsó vezetősínt ebben az esetben sem igényel csupán a megvezető “stift”-ek biztosítják a keretek megfelelő útját. Az eltolhatóságból következik, hogy előnye a zsanéros kivitellel szemben az, hogy nyitásához nem szükséges helyet hagyni, mindig az ajtóval párhuzamosan, annak síkjában mozog. Mint az egyoldalas típusnál is ebbe a típusba is két külön profilt építünk be, egyik a szúnyogháló közepe felé van, ezt kell megfogni a mozgatáshoz, erre van szerelve a kilincs is. (Javaslat: már felméréskor érdemes figyelni arra, hogy ennek a profilnak a magassága egyezzen a nyílászáróban is használt osztó magasságával, így mikor be van csukva az ajtó akkor sem látszik a szúnyogháló osztása). Másik hasznos dolog a “rugdosó” néven ismert alkatrész. Ezt a szúnyogháló aljánál építjük be a keretbe, ezzel megelőzve azt a gyakran tapasztalt problémát, mikoris a szúnyoghálót megközelítéskor megrúgja a használó és ezért a háló kiszakad. Apró figyelmesség de az élettartamot nagyon megnöveli.

Hasonló szúnyoghálók

hozzászólások

 1. Tisztelt Hölgyem!

  Kérem használja online árajánlat készítő programunkat, melynek segítségével 1 percen belül komplett árajánlatot küldünk Önnek akár szereléssel akár szerelés nélkül kíváncsi az árra.

  admin

 2. Hajnalné Domanyek Zsuzsanna

  Szeretnék árajánlatot kérni szimpla szunyoghálora,ami 200x240cm.üdv Hajnalné

 3. Tisztelt Hölgyem!

  Kérem használja online árajánlat készítő programunkat, melynek segítségével 1 percen belül komplett árajánlatot küldünk Önnek.

  admin

 4. Hajnalné Domanyek Zsuzsanna

  Szeretnék árajánlatot kérni egy 200x240es eltolos ajtóra.köszi Hajnalné

Hozzászólás írása